TESTIMONIS

“He estat molts anys intentant conviure amb sínptomes premenstruals i menstruals, tant físics com emocionals. He probat amb altres tractaments, però els resultats no han estat els esperats i el meu malestar no desapareixia. Vaig demanar ajuda a la Martina. Amb ella he pogut implementar nous hàbits alimentaris i rutines esportives que han fet possible que em trobi molt millor. També he descobert nous aliments, receptes i sabors molt interessants. És tota una reeducació del paladar. Reconec que no és fàcil canviar aquests hàbits, però és molt gratificant notar els efectes positius. Empodera. Val molt la pena intentar-ho.”

Natalia R.

“Vaig trobar la consulta d’en Marcello buscant un dietista prop de la feina, però ara que he canviat de feina, no em plantejo buscar-ne cap altre. La raó principal d’anar a la seva consulta va ser que el meu pes em generava molt malestar físic i psíquic. Havia provat d’anar a altres dietistes, que em pesaven cada setmana sense més, sense preguntar-se per què no em funcionaven les dietes que em feien. La veritat és que amb en Marcello tot va canviar; em va adaptar una dieta a les meves necessitats, sense quantitats marcades i sense que el pes fos el més important, sinó el meu benestar. Després d’haver perdut gairebé vint quilos, he recuperat l’energia, vaig al gimnàs diàriament i sóc molt més feliç. No puc fer res més que recomanar-lo!”

Judit E.

“Haver tingut l’acompanyament de la Martina ha estat un regal. Em sento molt afortunada d’haver tingut la seva ajuda per estabilitzar la meva salut i benestar. Vaig acudir-hi quan em van diagnosticar hipotiroïdisme de Hashimoto. Ha estat la peça clau perquè tot es posés a lloc. M’ha ajudat a viure amb salut, no només a través de l’alimentació, sinó integrant exercici físic, gestió de les emocions i descans. M’ha ensenyat a escoltar i a respectar el cos i tot això amb una generositat, professionalitat, amabilitat i respecte pel pacient espectaculars. Gràcies per tot, Martina!”

Marga G.

“M'he visitat amb la Yolanda García: molt bona, excel·lent! Hi tornaré segur! Gràcies pels grans professionals que teniu.”

Carla C.

“La meva experiència amb la Neus Elcacho és molt positiva. És una molt bona professional, i a més a més és molt humana. Té una formació molt extensa, i s'adapta molt bé a les necessitats del pacient. A mi m'ha ajudat molt, perquè jo volia fer un canvi a una alimentació saludable, però quan vaig començar a menjar més fibra van sortir a la llum uns problemes intestinals que, gràcies a la Neus, vaig solucionar. Li estic molt agraïda.”

Anna M.

“Em visito amb en Marc Vergés. Un deu com a terapeuta i com a persona. Experiència molt positiva.”

Raquel M.

“Estic molt agraïda a la Jordina Casademunt per la seva professionalitat i tracte. A més, he pogut fer-li preguntes fora de la visita i sempre m'ha respost ràpid i amb explicacions molt clares. Es nota que és una persona que s'actualitza constantment i que té molta formació en el seu camp.”

Miriam C.

“Vaig demanar hora amb en Marc Vergés i vam tenir una experiència fantàstica. Vam aconseguir fer canvi d'hàbits d'una manera radical sense passar cap mena d'angoixa. Gràcies a això vaig millorar aspectes de la salut.”

Ariana M.