TESTIMONIS

“Vaig trobar la consulta d’en Marcello buscant un dietista prop de la feina, però ara que he canviat de feina, no em plantejo buscar-ne cap altre. La raó principal d’anar a la seva consulta va ser que el meu pes em generava molt malestar físic i psíquic. Havia provat d’anar a altres dietistes, que em pesaven cada setmana sense més, sense preguntar-se per què no em funcionaven les dietes que em feien. La veritat és que amb en Marcello tot va canviar; em va adaptar una dieta a les meves necessitats, sense quantitats marcades i sense que el pes fos el més important, sinó el meu benestar. Després d’haver perdut gairebé vint quilos, he recuperat l’energia, vaig al gimnàs diàriament i sóc molt més feliç. No puc fer res més que recomanar-lo!”

Judit E.

“Haver tingut l’acompanyament de la Martina ha estat un regal. Em sento molt afortunada d’haver tingut la seva ajuda per estabilitzar la meva salut i benestar. Vaig acudir-hi quan em van diagnosticar hipotiroïdisme de Hashimoto. Ha estat la peça clau perquè tot es posés a lloc. M’ha ajudat a viure amb salut, no només a través de l’alimentació, sinó integrant exercici físic, gestió de les emocions i descans. M’ha ensenyat a escoltar i a respectar el cos i tot això amb una generositat, professionalitat, amabilitat i respecte pel pacient espectaculars. Gràcies per tot, Martina!”

Marga G.

“M'he visitat amb la Yolanda García: molt bona, excel·lent! Hi tornaré segur! Gràcies pels grans professionals que teniu.”

Carla C.

“La meva experiència amb la Neus Elcacho és molt positiva. És una molt bona professional, i a més a més és molt humana. Té una formació molt extensa, i s'adapta molt bé a les necessitats del pacient. A mi m'ha ajudat molt, perquè jo volia fer un canvi a una alimentació saludable, però quan vaig començar a menjar més fibra van sortir a la llum uns problemes intestinals que, gràcies a la Neus, vaig solucionar. Li estic molt agraïda.”

Anna M.

“Em visito amb en Marc Vergés. Un deu com a terapeuta i com a persona. Experiència molt positiva.”

Raquel M.

“Estic molt agraïda a la Jordina Casademunt per la seva professionalitat i tracte. A més, he pogut fer-li preguntes fora de la visita i sempre m'ha respost ràpid i amb explicacions molt clares. Es nota que és una persona que s'actualitza constantment i que té molta formació en el seu camp.”

Miriam C.

“Vaig demanar hora amb en Marc Vergés i vam tenir una experiència fantàstica. Vam aconseguir fer canvi d'hàbits d'una manera radical sense passar cap mena d'angoixa. Gràcies a això vaig millorar aspectes de la salut.”

Ariana M.